Şehit haberi Van’ı yasa boğdu

Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesindeki çatışmada şehit düşen Topçu Er Suat Surki’nin ailesine haber ulaştırıld

Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK’lı teröristlerin güvenlik güçlerine yönelik düzenlediği saldırıda şehit olan Topçu Er Suat Surki’nin Van’daki ailesine acı haberi Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Murat Zorluoğlu verdi.

Şehit haberi Van'ı yasa boğdu

ŞEHİT BABASI HASTANEYE KALDIRILDI

Saldırıda şehit olan Surki’nin Van’daki baba evine acı haber ulaştı. Aileye acı haberi Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu ve Jandarma Kolordu Komutanı Korgeneral Salih Karataş ulaştırdı. Acılı aile gözyaşlarına boğulurken baba Adil ve anne Sarya Surki fenalaştı. Anne ve Babaya ilk müdahaleyi orada bulunan sağlık görevlileri yaparken, baba Adil Surki ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Şehit haberi Van'ı yasa boğdu

“ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMAYACAK”

Aileye başsağlığı dileyen Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, şöyle konuştu:

“Evlat sizin, şehit hepimizin. İnşallah bu terörle mücadele hız kesmeden devam edecek. Hiçbir şehidimizin kanı yerde kalmamıştır. Bu şehidimizin kanı da asla yerde kalmayacak. Misli ile fazlasıyla kat ve kat fazlasıyla geri alınacak. Bu iş sonuna gelinmek üzere bunu hepiniz görüyorsunuz. Allah’ın izniyle ve sizin desteğiyle güvenlik kuvvetlerimizin mücadelesiyle bu terör belasından bu millet bu bölge bu devlet kurtulacak. Bunu artık çok net görüyoruz. Tekrar şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum sizlere de sabırlar diliyorum.”

Şehit haberi Van'ı yasa boğdu

Benzer Haberler

Leave a Comment